› Djelatnici › Gdje smo › Kontakti › Pravo na pristup informacijama › Javna nabava › Arhiva novosti › Galerija slika

22.04.2018

OBAVIJEST O PREDAVANJU

Erich BAUER, Dipl.-Ing. Dr.techn., habil., ao.Univ.-Prof., Institute of Applied Mechanics, Graz University of technology, Austria, održat će 23.04.2018. godine, s početkom u 13:00 sati, u Velikoj predavoni Geotehničkog fakulteta, predavanje pod naslovom "A Concept for Modelling of Coarse-grained and Weathered Granular Materials"

Zivotopis_Erich_Bauer.pdfSazetak predavanja.pdf

20.04.2018

GFV - DAN OTVORENIH VRATA

Kako je izgledao Dan otvorenih vrata GFV-a pogledajte na stranici Regionalnog tjednika:
DAN OTVORENIH VRATA

20.04.2018

Natječaj za akademsku mobilnost za 2018. godinu (drugi krug)

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Natječaj za akademsku mobilnost za 2018. godinu (drugi krug). Sve informacije o natječaju i potrebni obrasci dostupni su na sljedećoj poveznici:
http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-akademsku-mobilnost-u-2018-godini-drugi-krug/
Rok za on-line prijavu kandidata je 23. travanj 2018., a ispisanu on-line prijavu zajedno sa svom pripadajućom dokumentacijom potrebno je dostaviti na urudžbiranje do zaključno 25. travnja 2018. (srijeda).

Kriteriji za rangiranje kandidata prijavljenih na Natječaj za akademsku mobilnost u 2018. godini.pdf

19.04.2018

INTERNI NATJEČAJ

Na prijedlog Odbora za znanost i Odluke Fakultetskog vijeća, Geotehnički fakultet raspisuje "Interni natječaj za dodjelu potpore znanstvenim i umjetničkim istraživanjima".

Interni natječaj za dodjelu potpore znan.i um.istr.-19.04..pdf

16.04.2018

Izmjena poziva na dostavu ponude za provedbu postupka jednostavne nabave za robu

Triaksijalni uređaj za ispitivanje mehaničkih i hidrauličkih parametara otpada-nadogradnja postojećeg hidrauličkog edometra
Javna nabava-izmjena poziva na dostavu ponude.pdf

16.04.2018

U petak 20.4. dođite na Dan otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta

Do 2025. godine će nestati polovica današnjih zanimanja. Velik broj novih zanimanja koja će do onda nastati otvara se u području zaštite okoliša i četvrte industrijske revolucije, koja uključuje inovacije, interdisciplinarnost i upotrebu novih tehnologija. Obrazovanje za zanimanje budućnosti je tema Dana otvorenih vrata Geotehničkog fakulteta u petak 20. travnja 2018. te se pozivaju svi zainteresirani na mnoštvo pripremljenih događaja, predavanja i pokaznih vježbi. Vrata su za sve zainteresirane otvorena u vremenu od 9:00 do 16:00 sati.

Kakva je potreba za zelenim poslovima i o iskustvima iz prakse na Okruglom stolu govore Dubravko Ponoš, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, europarlamentarac Davor Škrlec, zamjenik gradonačelnika Varaždina Zlatan Avar, Jasmina Novak iz Solvis d.o.o. Varaždin, Maja Pokrovac iz udruženja Obnovljivi izvori energije, Damir Kirić iz Gumiimpex-a, GRP d.o.o. Varaždin, gđa Tanja Herr iz Fibran d.o.o. (Slovenija) i Davor Skroza iz Čistoće d.o.o. Varaždin.

Prilikom Dana otvorenih vrata održat će se niz pokaznih vježbi u laboratorijima, vanjska izložba terenske opreme, a možete sjesti u školske klupe zajedno s našim studentima i slušati predavanja.

Moći će se razgledati izložba umjetnina poznatog varaždinskog poduzetnika g. Miroslava Prikratkog, čija su umjetnička djela napravljena od metalnog otpada, ali i posjetiti štand socijalne zadruge Humana Nova.

Dolazak na fakultet je moguć individualno i u grupama. Dolazak u grupnim posjetima moguće je prijaviti na e-mail imelnjak@gfv.hr.

Radujemo se Vašem dolasku!
plakat_dan otvorenih vrata gfv 2018.pdfbrosura dan otvorenih vrata gfv 2018..pdf