› Djelatnici › Gdje smo › Kontakti › Pravo na pristup informacijama › Javna nabava › Arhiva novosti › Galerija slika

19.10.2018

NATJEČAJ za stipendije

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija, te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, djeci smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeci nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i djeci HRVI iz Domovinskog rata, dragovoljcima i djeci dragovoljaca iz Domovinskog rata i djeci hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su u Domovinskom ratu sudjelovali najmanje 100 dana kao pripadnici borbenog sektora za školsku, odnosno akademsku godinu 2018./2019.
Natječaj za dodjelu stipendija 2018.pdf

18.10.2018

Natječaj za akademsku mobilnost u 2019. godini (prvi krug)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2019. godini (prvi krug). Detaljne informacije dostupne su na mrežnim stranicama Sveučilišta
http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-akademsku-mobilnost-u-2019-godini-prvi-krug/

17.10.2018

BLOG

Krenuli smo s objavom bloga na temu inženjerstva okoliša.
Molim pogledajte prvi blogpost na:
http://www.gfv.unizg.hr/hr/blog_borba_protiv_jednokratne_plastike.html

17.10.2018

Climathon Varaždin - inovacijama do borbe protiv klimatskih promjena

Na Geotehničkom fakultetu održava se 24-satni događaj Climathon kojim se rješavaju izazovi klimatskih promjena u gradu Varaždinu 26. i 27. listopada. Climathon je globalni događaj i ove godine će se dešavati u 160 gradova u svijetu istodobno; u formi hackatona. U suradnji s gradom Varaždinom, na temu klimatskog izazova odabrana je tema gospodarenja otpadom.

Climathon se dešava u sklopu KIC Climate-a; Europske mreže za klimatske inovacije gdje je Geotehnički fakultet dio konzorcija koji predstavlja Hrvatsku. Pridružite nam se i pomognite u rješavanju izazova svog grada u ugodnoj i dinamičnoj atmosferi gdje vas čekaju inspirativne radionice i razgovori, inovacije, hrana, piće, chill-out zone i ostala iznenađenja. Prijaviti se možete preko
https://climathon.climate-kic.org/hr/varazdin
Čekamo vas!

Climathon Poster.pdf

16.10.2018

NATJEČAJ za državne stipendije

Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2018./2019. (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu i sredstvima osiguranim u Europskome socijalnom fondu u sklopu Operativnoga programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.") redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj koji je također objavljen na web adresi Ministarstva znanosti i obrazovanja:
Natječaj

26.09.2018

REZULTATI razredbenog postupka za upis 1. godine diplomskog studija IO u ak. god. 18./19.


Rezultati razredbenog postupka za upis 1. godine diplomskog studija IO u ak. god. 2018.-2019..pdf